Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Sony Creative Software arrow Sound Forge Audio Studio 9.0-Kućni muzički studio za audio produkciju!
 
 
Sound Forge Audio Studio 9.0-Kućni muzički studio za audio produkciju!

ImageSound Forge Audio Studio softver je sve što Vam je potrebno za kreiranje i obradu audio zapisa na vašem kućnom računaru.

Snima vokalne i instrumentalne audio zvuke, vrši obradu zvuka sa mogućnošću ubacivanja zvučnih efekata i promenom brzine repordukcije. Možete čak kreirati vašu sopstvenu karaoke traku uz pomoć Vocal Eraser alata. Glavna karatkeristika Sound Forge Audio Studio je vrlo jednostavno editovanje audio zapisa. Sa par glavnih komandi(cut, copy i paste), možete kreirati visoko-kvalitetni audio zvuk na vašem PC računaru.

Image


ImageSnimanje

Importujte muziku sa vašeg omiljenih CD-a, snimite uživo izvođenje određene numere, snimite kompletnu vašu kreaciju na CD, DVD ili MP3. Vaš je posao samo da priključite mikrofon, instrumente, playback uređaje a Sound Forge Audio Studio će uraditi ostalo.


ImageObrada

Iskusite profesionalni nivo kontrole nad obradom audio zapisa. Miksovanje audio traka, ubacivanje efekata, popravka oštećenih delova zapisa, uklanjanje vokala i sinhronizovanje audio za video zapisom.
 


ImageSnimi i pošalji

Sound Forge Audio Studio ima odličan alata za konvertovanje sa kojim možete da vaš audio i video zapis da snimite u popularnim formatima kao što su MP3, WAV, WMV, i QuickTime. Opcija višestrukog eksportovanja olakšava narezivanje CD-a, eksportovanje audio snimka na Vaš MP3 uređaj, ili upload-ovanje na Web.


Detaljnije(engleski)>>

"Show Me How " tutorial prevazilazi mogućnosti klasičnog tutoriala. Ova jedinstvena pomoć je integrisana u sam softver - jednostavnim klikom na Show Me How pristupate primerima i interaktivnoj pomoći. Show Me How tutorial pruža manje vreme za učenje a više za rad!


Image
1. Klik na Show Me How dugme
Image
2. Izaberite naziv tutorijala



Image
3.Pratite Show Me How korake
Image
4.Pritisni te Next dugme za sledeću oblast



pogledajte Demo "Show Me How">>
 

DOWNLOAD »

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

Za popuste za dalju prodaju i načine licenciranja, javite nam se!

 
 
Top!
Top!