Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow DameWare arrow DameWare NT Utilities - Daljinsko upravljanje i administriranje Windows sistema!
 
 
DameWare NT Utilities - Daljinsko upravljanje i administriranje Windows sistema!

ImageDameWare Development je među vodećim svetskim kompanijama u proizvodnji moćnih  daljinskih administratorskih programa. Dugogodišnjim radom, stvorili su ozbiljnu strategiju licenciranja, obezbeđujući  maksimalnu softversku funkcionalnost i lakoću korišćenja, zahtevajući samo Licencu svakog administratora(korisnika) softvera a ne svake mašine koja se koristi. Time je Administratoru dozvoljeno da rukovodi neograničenim brojem daljinskih mašina, a i dalje da bude pokriven od strane jedne licence.


DameWare NT Utilities predstavlja softversko rešenje  za sistemsko upavljanje preduzećem namenjen za Windows NT, 2000, XP, 2003 i Vista platforme. DNTU predstavlja kolekciju  Windows Administration Utilities koji je pripojen sa centralizovanim interfejsom ,  za daljinsko  rukovođenje  Windows Serversa and Workstations-a.

detaljnije (engleski) >> 

ImageMogućnosti

  • DNTU AD alati koriste Mikrosoft standardizovane stranice za upravljanje većinom objekata aktivnih direktorijuma.To omogućava Administratoru da koristi familijaran  "MMC stil" interfejs, bez potrebe  ponovnog učenja nove terminologije i funkcija. DNTU takođe podržava standardne Mikrosoftove menie za većinu objekata, kao što je mogućnost kreiranja novog AD objekta preko NEW konteksnog menia, pa čak i pristup  Exchange funkciji preko "Exchange Tasks" konteksnog menia.
     
  • DNTU moćna Picture & Logo upravljačka funkcionalnost koja omogućava maksimalno iskorišćenje prednosti Aktivnog direktorijuma u cilju korišćenja istog kao Korisničke baze podataka. 
     
  • DNTU omogućava Administratoru daljinsko kreiranje, pokretanje i brisanje Microsoft Exchange 2000/2003 Mailbox-ova . 
  • DNTU ekskluzivni Quick OU alat omogućava korisniku da brzo i lako pristupi objektima, bez potrebe prolaska kroz celu strukturu računara.

 

detaljnije (engleski) >>

Screenshots


Image

zoom >>

Image

zoom >>

Image

zoom >>


Pozivamo sve zainteresovane da probaju ove pakete (link za download)

DOWNLOAD »

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!