Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow WinRAR arrow WinRAR - Budite korisnik najmoćnijeg arhivera na tržištu!
 
 
WinRAR - Budite korisnik najmoćnijeg arhivera na tržištu!

ImageCilj WinRAR Lab-a je da se RAR format uspostavi kao standard za kompresiju, omogućavajuć tako ekspertsko znanje i alat pristupačnim svakodnevnoj upotrebi.

WinRAR radi na tome da RAR postane poznat svakom korisniku kompjutera širom sveta. WinRAR je odlučan u pružanju kvalitetne podrške korisnicima i konstantnom poboljšanju svog softvera, prema potrebama korisnika.

Osnovan 20.02.2002. g. Win.RAR GmbH - oficijelni izdavač RARLAB proizvoda - pruža svu potrebnu podršku, marketing i vodi prodaju vezanu za WinRAR i rarlab.com još od 01.04.2002.g.

WinRAR je moćan program za arhiviranje. Može da arhivira podatke i da redukuje veličinu email attachment-a, dekompresuje RAR, ZIP i druge podatke koje su preuzete sa interneta i da kreira nove arhive u RAR i ZIP formatu.


WinRAR ima mogućnost kompresije sadržaja od 8% do 15% više od ZIP arhivera. WinRAR - ovi osnovni alati vrše generalnu i multimedialnu kompresiju, procesiraju i non -RAR formate, imaju mogućnost ZIP kompresije i dekompresije, podržavaju duga imena podataka, popravlja oštećene arhive, vrši proveru autentičnosti i vrši enkripciju. Možete da manipulišete parametrima velikog broja arhiva odjednom i da pregledate veličinu svake pojedinačne arhive. WinRAR konvertuje i druge formate arhiva u RAR i traga za specifičnim tekstom i podacima u arhivi.



Image

screenshots >>

Najvažnija poboljšanja u verziji WinRAR 3.90: 

  • WinRAR verzija za Windows x64 je na raspolaganju. Ako koristite Windows x64, preporučljivo je uvesti 64 bitnu verziju WinRAR-a. Ona omogućava bolje performanse i bolju integraciju od 32 bitne verzije.
  • RAR brzina kompresije je povećana za multi-core i multi-CPU sisteme. Ovo poboljšanje je najviše primetno u Windows Vista-i i Windows 7 operativnim sistemima.
  • Poboljašan kompresija pri korišćenju višejezgarnih procesora.
  • Brz pristup kontekstualnom meniju u Windows Explorer-u, uz dodatne mogućnosti.
  • Poboljšan korisnički interfejs kroz optimizaciju prečica i dijaloga.

 Od verzije WinRAR 3.7 pa nadalje nudi se mogućnost promene izgleda interfejsa, instaliranjem dodatnih tematskih dopuna koje modifikuju  originalne WinRAR ikone.

Image

Image

Image

Preuzmite temaske dopune>>

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket
DOWNLOAD »

Potpuno funkcionalna 30-to dnevna probna verzija.
 
 
Top!
Top!