Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow MathWorks arrow Matlab - Programski jezik za brže rešavanje inženjerskih i naučnih problema!
 
 
Matlab - Programski jezik za brže rešavanje inženjerskih i naučnih problema!
Image MATLAB programski jezik koji predstavlja interaktivno okruženje za razvoj algoritama, vizualizaciju podataka, analizu podataka i numeričke proračune...


Matlab 7.9 - Pregled

MathWorks je vodeća kompanija za razvoj i distribuciju računarskih softvera . Zapošljeva preko 1.500 ljudi. Osnovana je 1984. sa sedištem u Natick, Massachusetts i sa kancelarijama i ekspoziturama po celom svetu. Imaju preko 1.000.000. korisnika, stručnjaka, u 100 zemalja sveta. Ovi stručnjaci rade u najprestižnijim kompanijama, institutima, finansijskim institucijama i u preko 3.500 univerziteta, koristeći MATLAB i Simulink kao osnovni alat za inženjerski i naučni rad.

Screenshots:





MATLAB programski jezik koji predstavlja interaktivno okruženje za razvoj algoritama, vizualizaciju podataka, analizu podataka i numeričke proračune. Koristeći MATLAB proizvod, možete rešiti tehničke probleme brže nego sa tradicionalnim programskim jezicima, kao što su C, C + + i Fortran.

Možete koristiti MATLAB u širokom rasponu aplikacija, uključujući i obradu signala i slike, komunikacije, kontrolu dizajna, testiranje i merenje, analiza i finansijsko modeliranje. Add-on toolboxes (zbirke posebne namene MATLAB funkcije dostupne odvojeno) unapređuju MATLAB okruženje rešavajući određene probleme u njihovim oblastima primene.

detaljnije(engleski) >>

----------------------------------------------------------------------------

U MATLAB jezik podržava operacije sa vektorima i matricama koje predstavljaju osnovu za rešavanje naučnih i inženjerskih problema. Ona omogućava brži razvoj i izvršenje.

S MATLAB-om, možete programirati i razviti algoritme brže nego s tradicionalnim jezikom jer ne morate izvesti low-level administrativne poslove, kao što su kreiranje varijabli, određivenje vrste podataka...U mnogim slučajevima, MATLAB eliminiše potrebu za " for "' petlje. Kao rezultat toga, jedna linija koda MATLAB često može zameniti nekoliko redova u C ili C + + kod.

detaljnije(engleski) >>
----------------------------------------------------------------------------

MATLAB ®podržava kompletan proces analize podataka, od prikupljanja podataka sa spoljnih uređaja i baze podataka pa sve do pripreme, vizualizacije i analize, radi dobijanja kvalitetnog izlaznog signala.

detaljnije(engleski) >>
-----------------------------------------------------------------------------

MATLAB je proizvod koji pruža funkcije za vizualizaciju 2-D matrice, 3-D skalarnih i 3-D vektorkih podataka. Možete koristiti ove funkcije radi jasnijeg predstavaljanje često složenih, višedimenzionalnih podataka. Možete odrediti karakteristike materijala, ugao snimanja kamere, prerspektivu, lokaciju izvora svetlosti i transparentnost.

3-D funkcije su:
* Površina, konture i mreža
* Prikaz zemljišta
* Membrana

detaljnije(engleski) >>


Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

 

Potpuno funkcionalna 15 - to dnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!