Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Distribucija softvera
 
 
Distribucija softvera


FileMaker
ImageNabavite najbolji softver za baze podataka koji je lak-za-upotrebu i pomaže vam da brže upravljate i sigurnije razmenjujete informacije preko mreže ili web-a.Počnite danas da ga koristite i  videćete kako možete unaprediti navigaciju, radni proces i uštedeti vreme pomoću prečica sa intuitivnim, novim izgledom.
Detaljnije...
 
Flexera Software
ImageAko razvijate Windows aplikaciju, InstallShield je rešenje za vas. InstallShield olakšava razvojnim timovima da budu agilniji, fleksibilniji i da bolje sarađuju u pravljenju pouzdanih instalacija za Windows (MSI) i InstallScript instalacija za desktop računare, servere, Web i mobilne aplikacije. On je takođe jedini softver koji podržava pravljenje Microsoft App-V virtuelnih paketa.

InstallShield 2012: Microsoft-ov izbor instalacionog softvera

Svet se promenio. Razvojni timovi su distribuirani po celom svetu. Proizvodi su složeniji. Korisnici su stručniji. InstallShield 2012 izlazi u susret sve većim standardima sadašnjih proizvođača softvera i prevazilazi očekivanja današnjih korisnika.
  • Podržava pravljenje paketa za složene i pojedinačne proizvode.
  • Omogućava novo, pozitivno i lako "app-store-like" iskustvo.
  • Pruža automatske alate za pravljenje, pakovanje i instalaciju proizvoda u MSI i virtuelnom formatu.
  • Podržava autorizaziju instalacije, zahteve za pravljenje i pakovanje decentralizovanih razvojnih timova.
 
  • Instalacija paketa: Uz novi InstallShield Suite Project, više proizvoda može biti lako zapakovano u jednu instalaciju paketa uz eliminisanje potrebe za razvojem složene, prilagođene aplikacije za instalaciju. Ova nova funkcionalnost ima prednost u odnosu na MSI chaining, InstallShield prerequisite podršku i funkcionalnost korisničkog interfejsa koju pruža Windows Installer.
  • Installation Streaming: Installation Streaming smanjuje vreme potrebno za downloading pre početka same instalacije. Krajnji korisnici treba samo da učitaju mali fajl da bi odmah pokrenuli instalaciju. Na osnovu izabranih instalacionih opcija, samo se odabrani paketi učitavaju sa web-a ili ekstahuju iz instalacije, smanjujući ukupno vreme potrebno za instalaciju aplikacije i pružajući “app store-like” iskustvo korisnicima.
  • Installation Collaboration: InstallShield 2012 Collaboration add-on je značajno poboljšan i pruža bolju podršku za distribuirani, zajednički razvoj instalacija što razvojnom timu i piscima tehničke dokumentacije omogućava efikasnije kreiraju i upravljaju svojim delom instalacije.
  • 64-Bit poboljšanja: Sveobuhvatna podrška za razvoj 64-bitnih instalacija uključuje unapređene skenere zavisnosti radi otkrivanja 64-bitnih zavisnosti između 64-bitnih fajlova u projektu; podršku za postavljanje prava pristupa fajlovima, folderima i ključevima registra 64-bitnih lokacija; i preduslove za instalaciju 64-bitne verzije Microsoft VSTO 2010 Runtime-a.
  • Označavanje aplikacija: InstallShield 2012 je jedino strategijsko rešenje za razvoj instalacija koje kreira ISO 19770-2 softverske identifikacione tagove kao deo procesa razvoja instalacija. To omogućava proizvođačima softvera da pomognu svojim kupcima pružanjem boljeg pregleda instaliranog softvera radi podrške usaglašavanju softvera. 

Zašto toliko mnogo ljudi, koji se bave razvojem softvera, veruju u InstallShield?

Evo nekih od razloga(eng.):

Preko 20 godina iskustva u instaliranju softvera
InstallShield je bio pionir u Windows instalacijama preko 20 godina. Kad odaberete InstallShield, znate da ste dobili proveren alat koji je testiran godinama.

Zbog prvog utiska
Instalacija softvera je prvi utisak koji kupci dobijaju o aplikaciji. InstallShield olakšava stvaranje profesionalnog setup-a koji odgovara brendu proizvoda i obezbeđuje pouzdanu instalaciju svaki put, čineći da softver ostavi snažan utisak.

Softver za svaku situaciju. Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image

Dvadesetjednodnevna probna verzija.

 
Flexera Software

ImageŠta novo nudi InstallShield 2010
Jednostavno, InstallShield 2010 je InstallShield koji su njegovi korisnici oduvek želeli. Sadrži preko 400 novih i proverenih mogućnosti, koje su kupci zahtevali.

 

Detaljnije...
 
GFI

ImageU oblasti zaštite elektronske pošte, na tržištu upravljanja servisima konkurencija je velika. Poslednja reč dolazi od GFI Softwar-a, koji je upravo izbacio dva primenjena rešenja za zaštitu email-a. Evo nekih detalja.

Ovo je dvostruka inicijativa koja stiže iz GFI. Dva rešenja su deo nove familije primenjenih IT rešenja koja se zovu MAX MailProtection i MAX MailEdge. Oba su namenjena specifičnim rešenjima, ali oba se reklamiraju da poseduju "dokazane" tehnologije za borbu protiv spamova i virusa.

MAX MailProtection je rešenje za zaštitu email-a bazirano na pristupu oblaka (cloud-based). Dizajnirano je za zaštitu od spama, virusa, ali takođe i za očuvanje email-ova. Sadrži filter na serveru i GFI Softwar tvrdi da on predstavlja veliko poboljšanje kao dodatni sigurnosni sloj. Kada se taj sigurnosni sloj pojavi ispred email-a pre nego što dođe do mail servera, ovaj sloj olakšava rad filtera mail servera. MAX MailProtection se pojavio pošto je GFI kupio Katharion, proizvođača zaštite email-a na serveru.

U međuvremenu,  MAX MailEdge se samo može koristiti ”u kombinaciji sa postojećim instaliranim softverskim ili hardverskim anti-spam/anti-virus rešenjem”. GFI ga naziva hibridnim rešenjem modela isporuke, koji je dizajniran da omogući kupcima da zadrže svoju postojeću postavku uz prethodno filtriranje svih dolazećih email-ova u oblaku. GFI kaže da MailEdge blokira do 90% spam email-ova i pretnji pre nego što dođu do korisnikove mreže.

I MailEdge i MailProtection su dizajnirani da obezbede kontinuitet poslovanja zahvaljujući "integrisanim redovima i pružanju mail funkcionalnosti na zahtev” što garantuje kupcu da će moći da pristupi svojim email-ovima, čak i kada je fizički email server oboren ili nedostupan.

GFI dozvoljava potpuno prilagođavanje kod svih korisnika. Nema ograničenje za male korisnike. GFI nudi svoje servise kao OEM rešenja.


Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija. 

Image 

 
GFI

GFI Network Server Monitor je mrežni monitor koji omogućava mrežnim administratorima automatsko pretraživanje mreže za pronalaženje  nedostaka ili nepravilnosti. Sa GFI Network Server Monitor-om mogu se identifikovati i korigovati mrežni problemi određenim pravilima, pre nego što ih korisnik primeti i obavesti administratora.



Beneficije:

  • Nadgledanje rada servera i mreže
  • 'Out –of –the –box'  monitoring za Exchange, ISA, SQL i Web servere
  • Nadgledanje procesa, servisa, memorije na serverima i radnim stanicama
  • Lak za korišćenje i implementaciju
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 73 - 81 of 201
 
Top!
Top!